كرات الأرز بالجبنه و اللحم المفروم
تحمر بصله على النار و يضاف اليها الشبت و الكسبره
يضاف اللحم +الأرز+ الجبنه +البصله المحمره مع الشبت و الكسبره +التوابل
تخلط جيدا ثم تكور كرات صغيره و توضع فى الدقيق ثم تغمس فى البيض ثم توضع فى البقسماط
تقلى فى زيت ساخن لتأخذ لون ذهبى جميل
و بالف هنا
ا
المقادير
ارز مطبوخ و ساخن
لحم مفروم
بصله كبيرة مفرومه
شبت و كسبره (كوب)
جبنه رومى او شيدر مبشوره
توابل
بقسماط
بيض
2 ملعقه دقيق
الطريقه
تسوى اللحم المفروم على النار باضافه البصل و التوابل و ملعقه زبدتحمر بصله على النار و يضاف اليها الشبت و الكسبره
يضاف اللحم +الأرز+ الجبنه +البصله المحمره مع الشبت و الكسبره +التوابل
تخلط جيدا ثم تكور كرات صغيره و توضع فى الدقيق ثم تغمس فى البيض ثم توضع فى البقسماط
تقلى فى زيت ساخن لتأخذ لون ذهبى جميل
و بالف هنا
ا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق